Tulosta

15.02.2012 - Muurivalaisinuutuus Mural

Muurivalaisinuutuus Mural

Muurin upotettavalla Mural led -muurivalaisimilla luot pihapiiriin ja kulkuväylille selkeän ja energiataloudellisen valaistuskokonaisuuden.
Mural led -muurivalaisimia toimitetaan mustalla teräskehyksellä tai rosterikehyksellä sekä useilla häikäisysuojavaihtoehdoilla.Lisävarusteena saatavana myös valoa tehokkaasti alaspäin ohjaava lamelliritiläkehys. Muurivalaisimia voidaan käyttää muurikiviaidoissa ja tukimuureissa. Käyttämällä lisävarusteena toimitettavaa takalevyä, valaimet soveltuvat myös kaksipuolisiin aitarakenteisiin. Muurivalaisimia voit käyttää myös portaiden sekä istutusaltaiden valaisuun.

Energiatehokkuutta ja asennuksen helppoutta Luminum muurivalaisimet toimitetaan pitkäikäisellä ja energiatehokkaalla led valonlähteellä. Valaisimessa voidaan käyttää
jopa 5W GU10 kantaista ledpolttimoa. Asennuksen kivimuuriin tekee helpoksi se, että se soveltuu useimpien muurikivien tilalle suoraan asennettavaksi vastaavan kokoisen kiven tilalle. Muurivalaisimilla luot tunnelmaa pihallesi ja teet kulkureiteistä turvallisia. Muurin sisällä olevat valaisimet eivät hankaloita pihan hoitoa kesällä eikä talvella. Luminum muurivalaisin soveltuu julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen.

 

Tutustu tuotteisiin tästä Muurivalaisimet