Tulosta

Luminum Oy

Luminum Oy in English

Luminum is a wholesale business focusing on importing innovative, energy efficient, and stylish lighting and garden furnishing products.


Vuonna 2002 perustettu Luminum Oy valmistaa muuri- ja pihavalaisimia, valaisimien varaosia ja valaisinkupuja muovista sekä maahantuo valaisimia ja valonlähteitä.

Asiantuntijuus
Luminumin asiantuntijatiimillä on pitkäaikainen kokemus valonlähteistä, valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Huipputuotteet ja pitkä alan kokemus takaa, että olemme oikea kumppani valaistusasioissa. Tuotteemme soveltuvat yksityiselle sekä julkiselle sektorille. Toimitamme yrityksille ja yksityisille ostajille oikean valon oikeaan paikkaan.

Tavoitteemme
Tavoitteemme tarjota asiakaillemme tuotevalikoimamme kautta energiataloudellisia arkipäivää helpottavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sekä tehdä Suomesta valoisampi paikka.

Valmistus ja suunnittelu
Luminum tavaramerkin valaisinkuvut, valaisimet,  pistorasiat ja maatuet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Luminum tarjoaa mahdollisuuden myös asiakaskohtaiseen tuotesuunnitteluun. Lopputuloksena asiakkaillemme tarjoamme räätälöityjä ja integroituja sekä energiaa säästäviä valaistustuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, asennusystävällisiä sekä pitkäikäisiä.
Tavoitteemme on pidentää valaisimien valaisimien toimintaikää valmistamalla niihin varaosia ja vaihtamalla  vanhaan valaisimeen energiatehokas led valonlähde.

Maahantuonti
Maahantuomme valonlähteet ja valaisimet ilman välikäsiä, joten pystymme tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja huipputuotteista.

Nopeat toimitukset ja varastointi
Varastoimme valonlähteet, valaisimet ja valaisinkuvut Vihdin Nummelan varastossa,  josta lähetykset hoituvat kätevästi nopealla toimitusajalla kaikkialle Suomeen.

Oma tuotanto
Tuotantotekniikkana käytössämme ovat rotaatiovalu, ruiskupuristus, ohutlevytekniikka sekä tyhjiömuovaus. Valmistamme rotaatiovaluna muovista muurivalaisimien runkoja sekä muita valaistustuotteita ja teknisiä muoviosia piensarjoina. Rotaatiovalun suurin kappalekoko 600x600x400mm. Valmistamme kevytmuottitekniikalla ja tyhjiö- ja lämpömuovaamalla piensarjoina valaisinkupuja muovista useiden johtavien valaisinvalmistajien valaisimiin. Lisäksi valikoimassamme on teknisiä osia teollisuuden aloille. Koneemme muovausala 1000 x 1500mm.

Luotettava kumppani
Markkinoille tuomiemme tuotteiden kierrättämisestä huolehdimme sähköalan yhteisen kierrätysyhteisön Selt ry:n jäsenyyden kautta.

Kiinteistöhuoltotarvikkeet
Toimimme yhteistyössä monen kiinteistöalan yrityksen kanssa ja halustamme palvella tätä sektoria, toimitamme laajasti myös kiinteistöhuoltotarvikkeita.

 
.    
jasenyritys_2021_200x100_fin      
     

 

 

Luminum Oy
Luminum Oy