Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun Palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.


Palauta tuotteet osoitteseen

Luminum Oy
Ratastie 5
03100 Nummela

Muista lähettää palautus perille asti toimitettuna Posti Express 14 pakettina./Posti 21 pakettina. Ota itsellesi kuitti palautuksesta.

Palauttajan on maksettava itse palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle. Palautusrahti postipakettina tulee maksaa perille asti osoitteeseen Luminum Oy, Ratastie 5, Nummela. Posti express 14 paketti. tai Posti kotipaketti. Huom! Emme nouda palautuksia postista/matkahuollosta tai postin automaatista.

Tuotehinta/Tilauksen loppusumma vähennettynä lähetyskuluilla sekä mahdollisilla palutusrahtikuluilla tai noutokuluilla palautetaan asiakkaalle. Liitä palautukseen mukaan  nimesi ja yhteystietosi. Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti. Maksun palautetaan aina alkuperäisen maksutavan mukaan.


 

 

Vastaanottajan osoite

Luminum Oy
Ratastie 5
03100 Nummela

 

Tilausnro
Tilauspäivä *
Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Maa *
Sähköposti *
Palauta koko tilaus *
Palautettavat tuotteet *
Palautuksen syy ja lisätietoa
Päivämäärä
14.07.2024
Pankkitilinumero (IBAN)