Tulosta

Luminum Oy

Luminum Oy in English

Luminum is a wholesale business focusing on importing innovative, energy efficient, and stylish lighting and garden furnishing products.


Vuonna 2002 perustettu Luminum Oy valmistaa muuri- ja pihavalaisimia, valaisimien varaosia ja valaisinkupuja sekä maahantuo valaistustuotteita ja valonlähteitä. Luminumin asiantuntijatiimillä on pitkäaikainen kokemus valonlähteistä, valaistuksesta, valaisimista ja valaisinsuunnittelusta. Tavoitteenamme on luoda tuotevalikoimallamme energiataloudellisia arkipäivää helpottavia oivalluksia ja ratkaisuja elinympäristöömme. Tuotteemme soveltuvat yksityiselle sekä julkiselle sektorille. Luminum tavaramerkin muurivalaisimet, pistorasiat, maatuet ja pihavalaisimet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotantotekniikkana käytössämme ovat rotaatiovalu, ruiskupuristus sekä ohutlevytekniikka.

Valmistamme kevytmuottitekniikalla piensarjoina valaisinkupuja ja -osia useiden johtavien valaisinvalmistajien valaisimiin. Valaisimien toimintaikää saadaan usein pidennettyä vuosilla hankkimalla niihin varaosia ja vaihtamalla led valonlähde.

Varastoimme vakiomalliston valaisinkupuja, valonlähteitä ja valaisimia Nummelan varastossamme, joista toimitamme tuotteet nopealla toimitusajalla asiakkaillemme.

Luminum tarjoaa mahdollisuuden myös asiakaskohtaiseen tuotesuunnitteluun. Lopputuloksena asiakkaillemme tarjoamme räätälöityjä ja integroituja sekä energiaa säästäviä tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, asennusystävällisiä sekä pitkäikäisiä.

Markkinoille tuomiemme tuotteiden kierrättämisestä huolehdimme sähköalan yhteisen kierrätysyhteisön Selt ry:n jäsenyyden kautta.

 
     
jasenyritys_2021_200x100_fin      
     

 

 

Luminum Oy
Luminum Oy

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot